KEVÄTRISOTTO
300 g | jauhelihaa |
1 | sipuli |
3 | valkosipulinkynttä |
3 dl | risottoriisiä |
7 dl | vettä |
1 | yrttifondi |
200 g | savupekonikuutioita |
1 tlk | valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
70 g | tomaattipyreetä |
1 tl | paprikajauhetta |
1 tl | chilijauhetta |
1 tl | juustokuminaa |
2 tl | korianteria |
1 tl | cayennepippuria |
suolaa | |
mustapippuria | |
2,5 dl | Valio Crea Aura sinihomejuustoruokakermaa |
Valmistusohje
- Ruskista jauheliha kasarissa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää hienonnettu sipuli. Purista joukkoon valkosipulinkynnet. Kuullota hetki.
- Mausta paprikajauheella. Lisää riisi. Sekoita
- Lisää vesi ja yrttifondi.
- Laske lämpöä ja keitä hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia.
- Lisää mukaan savupekonikuutiot, pavut ja tomaattipyree. Mausta chilijauheella, juustokuminalla, korianterilla ja cayennepippurilla. Sekoita.
- Hauduta vielä muutama minuutti. Lisää tarvittaessa vähän vettä.
- Kaada joukkoon ruokakerma. Hauduta sekoittaen vielä hetki.
- Nauti makujen harmoniasta hyvässä seurassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti